Serveis

LA NOSTRA FLOTA

TRANSPORTS ESQUIUS li garanteix la total seguretat en el transport, manutenció i puntualitat de les seves mercaderies amb un servei directe “porta a porta” i al millor preu. Càrregues completes, càrregues fraccionades i serveis urgents.

Tràilers amb semi remolcs :

    Flota de camions
  • Tautliners
  • Plataformes
  • Pisos mòbils
  • Basculant

Rígids :

  • Camió de 7.60 mts. llarg, de 26 tones i equipat amb grua. Extensió màxima es de 19 m., ideal per obres, muntatges etc. També per a transport, utilitzant o no la grua.
  • Camió de 19 tones ,7.80 mts. llarg , equipat amb tapa elevadora, ideal per repartiments o transports varis amb menys capacitat que un tràiler.

L'EQUIP HUMÀ

Conductor

Els nostres conductors reben una formació continuada ja sigui externa o interna com pot ser: gruïsta, manipulació de carretons, elevadores, riscos laborals, etc.

Estan puntualment informats de les novetats de les normatives que els puguin afectar i altres aspectes que puguin millorar el servei de transport.

RUTES PERSONALITZADES

Navegador

L’activitat es centra en el trasllat de mercaderies a nivell comarcal, nacional i internacional (en preferència França). Aquestes rutes es van modificant segons les necessitats dels nostres clients.

Oferim també el servei d'emmagatzematge i distribució, de mans de Central logística del Berguedà

GALERIA D'IMATGES

empresa, trailers i camions rígids

Nau 01 Nau 02Nau 03Oficines 01
Flota 01Camió 01Camió 02

el camió grua

Grua 01 Grua 02Grua 03Grua 04
Grua 05Grua 06Grua 07